Norwegian Mondeo Club
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.


Klubb for Mondeo entusiaster, hovedsaklig i Norge, men alle er velkommen!
 
IndeksIndeks  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg InnLogg Inn  

 

 Rust i hjulbuer bak

Go down 
AvInnlegg
sven
Person som spiser Mondeo til frokost
Person som spiser Mondeo til frokost


Antall Innlegg : 206
Registration date : 20.12.2009

Rust i hjulbuer bak Empty
PosteTema: Rust i hjulbuer bak   Rust i hjulbuer bak Empty13/4/2020, 20:34

Hei,

Da er dessverre den tiden kommet for å poste om rust :-( Jeg vet ikke om det fortsatt er noe liv i dette forumet, men jeg forsøker meg.

Jeg har en 2009 Mondeo som jeg kjøpte ny. Jeg har tatt godt vare på bilen og den er i god stand bortsett fra at den dessverre har begynt å ruste i hjulbuene bak. Det går ikke noe særlig
ut på selve bakskjermene, men mest i 'falsen' eller hva det kalles. Den har vært inne på Bay Auto (Ford i Kristiansand) og fått fikset dette 'etter alle kunstens regler' (i følge dem selv) men det gikk ca 1,5 år før det begynte å
komme tilbake. Begge bakskjermene ble lakket og sluttresultatet ble pent. Bilen var vel ca 8 år den gangen problemet oppstod. Juni 2020 blir bilen 11 år.

Nå er det 2. året på rad at jeg har forsøkt å gjøre noe med dette selv. Målet er selvsagt bare å holde rusten unna og flekke litt på det. I år er det dessverre slik at jeg måtte pusse litt ut på selve bakskjermene pga bobler. Resultatet etter mitt arbeid er heller begredelig. Jeg har ikke noe greie på dette, og uansett er det vel vanskelig å få det fint med en bitteliten touch-up lakk. Det ser ikke ut i måneskinn det jeg har gjort dessverre. Det inni 'falsen' er helt ok, men det som jeg har flekket på selve bakskjermen er tragisk.

Jeg er klar over at dette ikke er en veldig spesiell bil og at verdien er ganske lav, men det er så synd med disse hjulbuene når resten av bilen er såpass fin. Den er gått 130.000 km og er en 2.0 TDCI 140HK automat Titanium X stasjonsvogn.

Er kampen tapt? Hva kan gjøres?

Rust i hjulbuer bak 2020-010
Til Toppen Go down
 
Rust i hjulbuer bak
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Livar's Kabe Safir XL 88

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norwegian Mondeo Club :: Mondeo 2007- 2015 (MK4) :: Karosseri og chassi-
Gå Til: